Ευαγγελία Ντόλου

EL  EN

Ευαγγελία Ντόλου, Διοικητικό Προσωπικό

Η Ευαγγελία Ντόλου είναι Πτυχιούχος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει πιστοποιητικό επάρκειας χρήσης Η/Υ και γνωρίζει αγγλικά.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια που αφορούν στην Δημόσια Διοίκηση στην Εκπαιδευτική Διαδικασία, στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης, αλλά και στα αθλητικά θέματα. Το 2014 συμμετείχε επιτυχώς στο πρόγραμμα «Επικαιροποίηση Γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ». Το 2015 παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Διπλή Σταδιοδρομία Αθλητών – Αθλητριών».

Εργάζεται ως Διοικητικό Στέλεχος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι Γραμματέας της Κοσμητείας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών και Γραμματέας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών. Στο παρελθόν εργάστηκε ως αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Εκπαίδευσης και στα αθλητικά σχολεία με παράλληλη ανάθεση μαθήματος στα Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.

Για μια περίοδο 10 ετών ασχολήθηκε συστηματικά με τον κλασικό αθλητισμό με αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιους και βαλκανικούς αγώνες. Η μεγαλύτερη διάκρισή της ήταν η 6η θέση στα 1500μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Φλωρεντία, 1984). Είχε επίσης επιτύχει τρία πανελλήνια ρεκόρ στους δρόμους αντοχής. Έγγαμη, έχει δύο γιους.

Πλήρες βιογραφικό

Στοιχεία επικοινωνίας: email: edol@uop.gr

Tηλ. 27210 65101

Το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών του ΤΙΑΔΠΑ είναι πιστοποιημένο από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) (2018-2023) με τον ανώτατο βαθμό. Δείτε εδώ το κείμενο της αξιολόγησης