ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

EL  EN

Σεμινάριο Κώστα Μπλάθρα «Η προσέγγιση μιας ταινίας από την πλευρά της κριτικής»

Εκδήλωση

Τίτλος:
Σεμινάριο Κώστα Μπλάθρα «Η προσέγγιση μιας ταινίας από την πλευρά της κριτικής»
Πότε:
Τετ, 19. Δεκέμβριος 2018, 19:00
Κατηγορία:
Αμφιθέατρο

Περιγραφή

Στο σεμινάριο με τίτλο «Η προσέγγιση μιας ταινίας από την πλευρά της κριτικής» ο κ. Κώστας Μπλάθρας θα αναπτύξει τα καλλιτεχνικά κριτήρια ενός έργου. Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεργασίας μεταξύ του ΤΙΑΔΠΑ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μεσσηνίας. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Νικόλαος Πολίτης στις 7μ.μ.
--

Ο  Κωνσταντίνος  Μπλάθρας γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1964. Σπούδασε στην Αθήνα θεολογία, και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη Σχολή Χατζίκου. Άρθρα και κριτικές του για τον κινηματογράφο έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά "Αντι-Κινηματογράφος", "Κινηματογράφος και Επικοινωνία", "Camera Stylo" καθώς επίσης και στη "Νέα Εστία", "Ακτή", "Το Δέντρο", "Θεός και Θρησκεία", "Σύναξη", κ.ά.  Έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία "Το παιχνίδι" (1992). Εργάζεται ως  δημοσιογράφος  και  σκηνοθέτης.

Το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών του ΤΙΑΔΠΑ είναι πιστοποιημένο από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) (2018-2023) με τον ανώτατο βαθμό. Δείτε εδώ το κείμενο της αξιολόγησης