Εγγραφές-Διαδικασίες

EL  EN

Η γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών δέχεται τους φοιτητές καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) και ώρα 12:00-13:00.

Παλαιό Στρατόπεδο (Ανατολικό Κέντρο)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24100

Τηλ. 27210-65101 , 27210-65103
 
e-mail:hamcc-secr@uop.gr και chnikol@uop.gr

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Γενικά η συμπεριφορά μας είναι αναγκαίο να συμφωνεί στην ιδιότητα μας ως μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας.

Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε η Γραμματεία είναι στη διάθεσή σας.

 

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τη ροή ανακοινώσεων.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Συνήθως οι ορκωμοσίες γίνονται 3 φορές τον χρόνο μετά την ολοκλήρωση εκάστοτε εξεταστικής περιόδου και την κατάθεση της βαθμολογίας. Οι Πτυχιούχοι συμπληρώνουν Αίτηση Ορκωμοσίας και την καταθέτουν αυτοπροσώπως στην Γραμματεία ή με αποστολή των δικαιολογητικών (με ΕΛΤΑ/COURIER) ή Ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας (hamcc-secr@uop.gr). Επιπλέον, οφείλουν να συμπληρώσουν το Ερωτηματολόγιο, εντός της προθεσμίας των αιτήσεων που έχει καθοριστεί από την Γραμματεία.

Μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να παραδώσουν την Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητα ή και το Βιβλιάριο Υγείας (εφόσον είχαν ασφαλιστεί στο Πανεπιστήμιο) και να έχουν παραδώσει ένα αντίγραφο της Πτυχιακής τους Εργασίας στην Βιβλιοθήκη, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (CD), προκειμένου να πάρουν Βεβαίωση ότι δεν χρωστάνε κάποιο βιβλίο-σύγγραμμα.

Το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών του ΤΙΑΔΠΑ είναι πιστοποιημένο από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) (2018-2023) με τον ανώτατο βαθμό. Δείτε εδώ το κείμενο της αξιολόγησης